• Gjithnjë me ju , dhe për ju

  • Test

Me 15 tetor të vitit 1996 u bë transmetimi i parë i programit të radio "HARACINES”.
Shkupi, Tetova, Kumanova, Velesi, si dhe disa qytete të Kosovës si: Hani Elezit, Kaçanik, Gjilan, Viti, Preshevë, Bujanovc,  Rahovec e gjer në Gjakovë u pushtuan nga valët 98.5 FM Stereo.Në këtë hapsirë, që nga dita e parë e transmetimit e derimë sot dëgjuesve iu mundësua informacion i fundit si nga bota Shqiptare por edhe nga arena ndërkombëtare.
Sot , Radio Haraçina transmeton në frekuencat 99.9 mhz , në regjionin Shkup dhe rrethinë , si dhe transmetim digjital në internet 24/7 .


Kontakt informacione

  • Maqedoni 1000 Shkup, Rr.Krnjevo 164 Nr.12
    Tel: (+389) 02/ 3111 874
    Fax: (+389) 02/ 3111 874
  •  
    KOntakt Haracina FM

Lajme nga HARACINA.FM

Zëri i Urtësisë
Çdo të hënë me fillim në ora 21:00